Bengáli ösvény
2014. szeptember 29. írta: SegAn

Bengáli ösvény

Hozzám már a letisztultabb, finomabb színek illenek, ezért úgy döntöttem, hogy elkezdem a lakásfelújítást. Egyedül. Ilyen sem volt még, mert azért mindig állt mellettem egy férfiforma, aki elvileg intézte a munka gyakorlatibb részét. De közben meg nem is, mert az is rám maradt, de az illúzió megvolt :)

A legkisebb falat talán az előszoba falának átfestése. Nem kell sok bútort elhúzni, szétpakolni. Egyedül a képek mennyisége a jelentős az előszoba falain, de az utóbbi festőm nem szedte ki a szögeket, csavarokat, hogy minden visszakerülhessen a helyére.

A színek... ez itt most a kérdés. Nehezen választok, csak annyit tudok, hogy ezek közül fog kikerülni. Legyen gangeszi kavics? Vagy a Bengáli ösvény? A bódító kardamon is nagyon-nagyon csábít. Tanácstalan vagyok :)

calcutta.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://skylarkfield.blog.hu/api/trackback/id/tr136740799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adrienn Kleer 2017.01.11. 10:01:26

Sok a szép árnyalat, nehéz dönteni.

SegAn 2017.01.11. 11:15:45

A bódító kardamom csábító és izgalmas nevű, de falra felkenve hatalmas csalódás. Nem hasonlít az itteni színmintára, de még a festékes dobozon levőre sem. Teljesen rózsaszínes árnyalat lett.
süti beállítások módosítása