Öltöztess fel !
2015. február 25. írta: SegAn

Öltöztess fel !

Tudom tapasztalatból, hogy nem mindig könnyű egy gyerek figyelmét lekötni. Főleg, ha az időjárás, vagy egy betegség miatt a szobában kell a napot tölteni.

Ez itt egy szuper ötlet. Még az elkészítése is az. No, persze kell egy kis kézügyesség is a rajzoláshoz, de elég egy sablon és már mindjárt egyszerűbb lesz.

Hozzávalók: egy kis takaró  méretű fehér pamut anyag (lehet régebbi lepedő is), a takaró két rétege közé varrható kitöltő anyag, fekete textilfilctoll és apró anyagdarabkák, akár kartonpapír is lehet.

Az elkészítés menete: érdemes először felrajzolni az állatkákat az anyagra. A közbélés anyagot lehet csíkban is steppelni, de a kezdő steppelők akár pár nagy kockára elosztva is megcsinálhatják. A megrajzolt anyagot, a közbélést és a hátlap anyagot összefogjuk, szép szegéllyel körbevarrjuk. Gyerekkel együtt is elkészíthetjük a ruhadarabokat, kiegészítőket anyagmaradékokból vagy színes csomagolópapírból, vagy akár vastag kartonlapból.

Jó mulatság lesz, próbáljátok ki !

dressmup10.jpg

dressme4.jpg

dressme1.jpg

dressme3.jpg

dressme6.jpg

dressmeup1.jpg

 

(Képek forrása és ötlet: http://dearstelladesign.com

A bejegyzés trackback címe:

https://skylarkfield.blog.hu/api/trackback/id/tr967219235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása