Csíkos család
2014. december 28. írta: SegAn

Csíkos család

Jó dolog az ünnep, az itthoni pihenés, semmittevés, de két nap után már valami hiányzik. Már unalmas a legfinomabb süti, már unom a legjobb filmeket, valami más kellene.  Egy ideje műr szemeztem az ovális kemény kartondobozkával. 8 évvel ezelőtti megvásárlásakor is volt vele tervem, de eddig megúszta. Most viszont kezembe akadt a fekete akril festék is, és már csak maszkolószalag kellett, és nekiálltam ragasztani, festeni.

Ha már készen lett az ovális doboz, jött a fa három fiókos fülbevaló tárolóm is. De mivel még volt a fekete festékből és ugye nem szeretném ha beszáradna, jöjjön a rekeszes fadoboz!

Lehet, hogy nem mindenhol egyenletes, a szemem már nem a régi, de én így szeretem őket. Ettől még könnyen lehet, hogy reggeli fényben átnézem a hiányos sarkokat és korrigálok ! :)

 

d11.jpg

71e1fcc829a9854a32922e5bd91899a5.jpg

Az alaphelyzet

d1.jpg

Csapjunk bele !

d2.jpg

d4.jpg

d5.jpg

d12.jpg

d13.jpg

A háromfiókos natúr

d9.jpg

d10.jpg

d7.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://skylarkfield.blog.hu/api/trackback/id/tr927018325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása