Terítéken az őszi falevél
2014. november 01. írta: SegAn

Terítéken az őszi falevél

Még tart a falevél szezon, használd ki! Az őszi asztal dísze is lehet és szinte semmi különleges nem kell az elkészítéséhez. Ha éppen elfogyott a papírtörlő, a tekercsét ne dobd ki, kincset ér. Vágj belőle ollóval kb. 5-6 centis darabokat. Natúr rafiával vagy spárgával tekerd körbe, nem kell, hogy szabályos legyen. Ragasztópisztollyal erősítsd rá a különböző színű, formájú falevelet, hagyd száradni és máris kész! Színben hozzá illő szalvétát tegyél bele, és extra szép őszi faleveles szalvétagyűrűt kapsz.

Filléres ötlet, de annál inkább látványos. Ha a levelek idővel tönkremennek, kiszáradnak, szétrepedeznek, akkor cseréld újabbra. Érdemes most egy nagyobb adagot begyűjteni, ami újságlapok között préselve várhatja, hogy új funkciót kapjon.

Edith1d.jpg

Edith1f.jpg

Edith1g.jpg

Edith1h.jpg

Edith1k.jpg

Forrás: blah-to-tada.blogspot.com / Pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://skylarkfield.blog.hu/api/trackback/id/tr736840499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása