Öröknaptár ajándékba
2014. november 10. írta: SegAn

Öröknaptár ajándékba

Fogynak a napok karácsonyig, de még időben vagyunk, hogy elkészítsünk egy pár saját kezű ajándékot. 
Ez egy öröknaptár. Szép dísze az íróasztalodnak, akár otthon, akár az irodában. De egy gyerek is örülhet neki, láthatja, hogy múlik a tél, jön a nyár, naponta lehet cserélgetni a számokat :)
Anyagigénye: vékony falapok (barkácsáruházak, lapszabászatok, de akár fából készült bortartó ajándékdoboz is lehet a tartója, ez esetben válaszd ketté a dobozt, és a fent maradó üres részbe akár egy pici cserép virág is kerülhet) netről letöltött sablon, ecset, akrilfesték.
Ha nagyon nem találsz méretre illő falemezeket, akkor kemény kartonból is megcsinálhatod. Minden lap kétoldalasan használható, sőt, alulra, felülre is lehet ráírni napot, hónapot, napot. A betűket lehet letölthető sablonnal, vagy szabad kézzel is rajzolni.
Ízlés szerint a tartódoboz is lefesthető vagy dekupázsolható. Ez tényleg megmozgatja a fantáziát, elő az ötletekkel ! :)
114560384242270350_B4kVDZYj_c.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://skylarkfield.blog.hu/api/trackback/id/tr826872585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása