Fenyőfa házilag
2014. december 11. írta: SegAn

Fenyőfa házilag

Bevallom, sajnálom a kivágott karácsonyfákat, amik január 2-a után pompájukat vesztve elborítják az utcákat. Környezetkímélőbb megoldás is van ennél. 

Hozzávalók: Oázis tűzőhab, egy szép kaspó és jó pár fenyőág. Utóbbit lehet szedni a karácsonyfaárusok környezetében, de szerintem olcsó pénzért lehet tőlük is venni leeső darabokat.

Már csak némi szimmetriaérzék kell és pici türelem. Állítsd bele a kaspóba a tűzőhabot, úgy, hogy be tudjad időközönként nedvesíteni, majd szúrd tele fenyőágakkal. Formájának csak a képzelet szab határt, bármi előfordulhat, de talán a fenyőfa forma a legjobb :) Ha kész a fenyőforma, szokás szerint díszítheted, bár ezek a kicsi ágak nem igazán bírják meg a szaloncukrot és némely nehezebb díszt.

Békés karácsonyt kívánok Mindenkinek :)

ccf6f7d3b0c6db3f4de5f09f8a893bd5.jpg

d1ca4128c02a434cc1fdb36d5d457fb6.jpg

DIY

A bejegyzés trackback címe:

https://skylarkfield.blog.hu/api/trackback/id/tr66974943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása