Könnyű, nyári festegetés
2015. július 04. írta: SegAn

Könnyű, nyári festegetés

Régi fazék volt ez már , de valami nosztalgia miatt eltettem egy nagy dobozba pár lim-lom közé. Aztán most a kezembe került. Kicsi fazék, jó formájú, mit is lehetne vele kezdeni - gondolkoztam, és rájöttem, hogy festeni nagyon szeretek, de lassan már nincs mit. Kedvenc festékem a Trikolor Aqua matt fekete, aminek van egy olyan jó tulajdonsága, hogy krétával lehet rá írni a száradás után. Egy időben nagyon kerestem a táblafestéket, de vagy nagyon kicsi kiszerelésben volt kapható aranyáron, vagy többliteres ipari mennyiségben.

fazek2.jpg

De itt a Trikolor matt fekete, amivel csodákat lehet művelni. Nem alapoztam a zománcos fazekat,, így az első két réteg nem fedett igazán, de a harmadik már tökéletes lett. Hamar szárad, pár óra alatt, de azért a biztonság kedvéért egy éjszakát hagytam állni. Ma reggelre meg már örömmel írtam rá a benne lakó bazsalikom palánta nevét :)

fazek1.jpgA kiinduló állapot

fazek3.jpg

A végeredmény

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://skylarkfield.blog.hu/api/trackback/id/tr907596006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása